Classes photoshop

Classes particulars de Illustrator, InDesign i Corel

clases de photoshop Cursos de Photoshop e Illustrator Foxcat retoque digital profesional  

 

Articles

7 consells útils per al treball exitós amb Adobe Photoshop

Els secrets dels professionals: configuració de Photoshop

Una nota sobre el retoc tradicional, escrita el 1905

Classificació de formats d'arxius

Acea de capes en Photoshop

Recursos
Utilitats


12/09/2009

Sobre les capes en Photoshop

Per la comoditat de treballar amb objectes la imatge es divideix en capes, cada una d'elles conté una part de la composició independent. Sense les capes treballar en Photoshop és gairebé impossible. Així que és molt important aprendre a usar-les, per als treballs en futur, i seria bo prendre en compte amb tota la serietat.
Efectes de capes es pot explicar fàcilment. Imagini que vostè és un dissenyador de moda. Presa un full de paper de calc regular i dibuixa-hi la figura del maniquí. Després presa un altre full de calc nova i la ubicada sobre el dibuix final, comença a dibuixar la part superior del vestit. En el full següent - barret. Dalt de tot, en una altra fulla de calcar - barret. Vostè encara pot dibuixar en un full les sabates. Com a resultat, una imatge es veurà així: una figura, vestida amb un vestit, en els seus peus - sabates, i al cap - un barret. Però, el vestit, les sabates, el barret i la figura en si seran en separats, seran capes independents. Cadascuna de les capes (fulls de paper de dibuix) es pot retirar i es pot afegir altres. És aquest el principi que s'aplica en Photoshop i altres programes que utilitzen el principi de les capes. En Photoshop, és una paleta independent Layers (capes).

capes

En aquesta imatge:
Normal: el mode de visualització de la capa. Experimenti amb altres maneres.
Opacity: 100% - l'opacitat absoluta (manca de transparència), es pot posar 0% - i la capa no serà visible.
Opcions: Lock (bloqueig de capa - pot ser bloquejat per triar només la imatge modificada,
IPB IMAGE desplaçament, o la totalitatIPB Image).
Ara, les capes en si mateixes - cadascuna en la seva pròpia línia. Cada capa es representa en conseqüència el seu origen: la capa de text - La lletra "T", les seccions habituals - en el marc dels noms LayerN, "Background" - una capa de fons de base, per defecte, aquesta capa és sempre totalment bloquejada, el desbloqueig només és possible quan canviï el seu estat (això es pot fer amb un doble clic sobre la capa i feu clic a D'acord al menú - capa tornarà a la normalitat amb el nom de "Layer 0").

La capa activa, és a dir, aquella amb la que treballo actualment és ressaltat en blau. Un clic en qualsevol de les capes és la seva intensificació. L'activitat pot ser només una capa.
En lloc de cada capa és una icona a l'ull esquerre, significa que la capa de "visible". L'ull pot ser "discapacitats", el que fa que la capa invisible. Just aquí, al costat de l'ull davant de la capa activa és una imatg
IPB Image- Una nova confirmació de la capa activa. Ens inactius capes finestra perIPB Image, feu clic en ella dóna l'aparença d'aquest botó:. Això significa que la capa activa (IPB Image) s'associarà a inactiu i de qualsevol transformació d'aquests segments serà comú: dues capes estaran connectats (l'envoltant pot ser de dos, tres ... o totes les capes amb un sol actiu).

A la part inferior de la paleta Capes són petits icones, cadascun dels quals també realitza la seva funció.

IPB Image Afegir un nou estil de capa (afegir un estil de capa). En fer clic en aquest botó s'obre un menú contextual on podeu escollir qualsevol estil (ombra, brillantor, accident cerebrovascular). El mateix es pot fer en el quadre Estil de capa, obrir-lo fent doble clic sobre el nom d'alguna (excepte la capa de fons).

IPB Image Afegeix una màscara. Afegir una màscara de capa. Explicar el treball, les màscares de capa més fàcil de provar, de manera que l'anomenada més tard d'aquest botó.

IPB Image Crear un nou conjunt. Crear una carpeta.

IPB Image Crear nou farcit o capa d'ajustament. Addició de capa d'ajustament.

IPB Image Crear una nova capa. Crear una nova capa. Nova capa es pot crear amb un simple clic sobre aquesta icona. Si "prendre" pre-capa existent del ratolí i "arrossegar" a la icona, s'obté una nova capa - còpia disponible.

IPB Image Eliminar la capa. En fer clic a la icona d'eliminar la capa activa. Vostè pot tornar a arrossegar la icona de la capa. En el segon cas, a diferència del primer, per confirmar l'eliminació de la capa no s'establirà.

A la cantonada superior dreta de la paleta - un petit triangle, la fletxa, s'obre el menú de context de la paleta. Vostè pot aplicar totes les operacions de base. A més, hi ha operacions
Merge Down - la unió de la capa activa amb el "aigües avall".
Merge Visible - la unió de les capes visibles (hi ha diversos - va ser un).
Flatt Image - la unió de totes les capes en una sola imatge que es presenta com una capa de fons
.

 

 
Enllaços
 
Tots els drets reservats! Copyright 2004-2011 © FOXCAT Retoc Fotogràfic Digital Professional