Classes photoshop

Classes particulars de Illustrator, InDesign i Corel

clases de photoshop Cursos de Photoshop e Illustrator Foxcat retoc digital professional  

 

Articles

7 consells útils per al treball exitós amb Adobe Photoshop

Els secrets dels professionals: configuració de Photoshop

Una nota sobre el retoc tradicional, escrita el 1905

Classificació de formats d'arxius

Acea de capes en Photoshop

Recursos
Utilitats


15/02/1905

Sobre el retoc tradicional, des dels arxius d'any 1905

Agenda de la Societat Fotogràfica de Rússia
Número 2 de 1905
Retoc
Article d'Otto Abel, traduït de l'alemany


Pel que fa al retoc hi ha tota una literatura, que estableix un munt de consells i orientació per al seu estudi. Però al costat d'això, altres han expressat l'opinió que el retoc no cal que certament ha de ser eliminat, perquè afecta negativament als gustos del públic, que actua com envernissades, com cosmètics, cotilles i perruques, i aquesta propietat de retoc dels fotògrafs vius la utilitzen per augmentar els seus beneficis.

Aquests dos punts de vista oposats ens porten a introduir el lector el més a prop possible de manera que és el retoc en si mateix, quin és la seva essència i de quina hauria de ser.

L'especialitat del retoc és corregir, en cas contrari no tindria sentit la seva existència. Tots els fotògrafs professionals tenen els seus retocadors, i el nombre d'aquests últims supera significativament en quantitat als altres assistents professionals. Això ens autoritza a concloure que la correcció és una espècie de necessitat. Però què és el que cal corregir: la imatge o l'objecte? Per descomptat - l'objecte, pensant els senyors fotògrafs: arrugues massa dures, pigues, les comissures del llavi, etc Però per què aquestes innombrables pigues, aquestes arrugues, vénen a la foto tan agudes, tan profundes que, que tot un exèrcit de retocadoresy està ocupat només pel fet de retocar i amagar tot això? "Això està en la naturalesa de les coses" - responen als fotògrafs, - "És normal" ...

Però, estem d'acord amb aquesta resposta? Creiem que no .. Hi ha persones les vides van posar un profund impacte en les seves cares i, tanmateix, això no sembla ser una mica excessiu i lleig. Aquestes arrugues, aquests plecs són part integrant de l'afiliació d'una persona, determinen la seva individualitat, el seu caràcter, i la destrucció d'aquests "defectes" sens dubte, provocarà com el resultat la manca d'harmonia i de la discòrdia amb la realitat .

És que no hi ha altres mètodes purament fotogràfic pel qual la realitat molt dura es pot donar una certa suavitat, sense violar el seu caràcter peculiar, sense que sigui una mentida i la discòrdia? Tots sabem que cap fotògraf pot portar un focus absolutament fort en un vidre esmerilat una cara coberta amb pigues. Arrugues, ombres profundes, i moltes altres desperfecciones es presentaran unicamnte a través de l'excessiva cobertura, mala gestió i la manca general de formació tècnica del fotògraf que és l'únic, que dóna l'aparença de necessitat del retoc. Així doncs, el retoc no aporta cap millora en la fotografia ni propicia el desenvolupament de la tecnologia fotogràfica, i serveix només com un mitjà d'ocultar una mala il luminació, l'exposició i impressió.

Però, no té mitjans la mateixa imatge, amb la seva tècnica inherent, per evitar aquests problemes? Responent a aquesta pregunta hauria d'indicar que, sens dubte entre els fotògrafs, hi ha persones que tenen la capacitat d'avaluació correcta de la llum, la gent que ha assimilat tant les tècniques del seu ofici, que els errors no existeixen en el seu camí.

Per descomptat, hi ha excepcions ... Molts fotògrafs, per exemple, sovint han de treure retrats en un apartament privat, on les condicions de llum poden ser molt variades i contradictòries, de manera que la definició de l'exposició és un assumpte gens fàcil, mentre que en els treballs de pavellons aquestes dificultats no representen. Fotògraf que és conegut per l'experiència, pot fàcilment fer front a la definició del grau de fluctuació dels raigs de llum per determinar l'exposició correcta, però les condicions de la construcció de pavellons i la distribució de llum fotogràfica en ells poques vegades es compleixen els requisits d'aquesta cobertura, on les parts amb vista convexes poden obtenir l'expressió adequada dels mitjans tons de gradació necessària. No hem d'oblidar que a la llum Pavelló en general no té res a veure amb la il luminació, a la qual estem acostumats a la vida quotidiana.

En llistar per nom les deficiències, que lliuren la feina als retocadors, podria ser, que no podíem trobar res per oposar-se a aquest ofici, si això no destruiria aquestes deficiències. De fet, el retoc el que està fent és agreujar el mal, a no venir a l'ajuda de tècnica que no és prou avançada d'un o altre fotògraf. Correcció parcial, com la fixació de les arrugues, no arriba a la meta, el mal principal - un partit incomplet d'enllumenat i de classificació, i que causa les arrugues, i molt més - roman intacta. En la majoria dels casos, retoc simple no podria fer front a aquesta tasca, es requereix un profund coneixement de les formes d'estructura, així com les tècniques de fotografia - perquè per corregir les deficiències han de ser conscients del que són. En general el mateix contingut a la separació de les parts, com a resultat veiem sovint en les finestres dels fotògrafs tals coses sorprenents, que cap de nosaltres no es troben en la naturalesa.

Des del punt de vista d'una qüestió purament material de retoc pot presentar una forma lleugerament diferent. Si, per exemple, una empremta gran en el pigment mal, llavors tota la qüestió es limita als càlculs, és més rendible - per fer un segell nou, o donar retocador existents. Un bon retoc pot fer fàcilment una mala impressió d'una bona fotografia, de manera que sovint només un ull expert per distingir un límit de la seva violència i la intervenció en el camp de la fotografia. Igual que en la pintura, veiem una mica de pintura perdut el seu caràcter, tan sovint trobats, i còpies fotogràfiques, les ombres no estan proporcionant la necessària transparència, són alguns, com el sutge, taques de negre, tot és mortal naturalesa, i què llàstima que no tots els els fotògrafs tenen la capacitat de distingir aquest ... Només els nord-americans en aquest sentit molt per davant de nosaltres, i el seu aire, fotos clares de platí produït algun efecte veritablement refrescant.

En els grans augments de l'assistència dels petits originals que es necessita i retoc retoc, en aquest cas hauria d'entrar en contacte amb les tasques de l'artista-pintor. Retocador Capacitat valorat per sobre de tot, aquesta capacitat per retocar i fer atractiu un augment en el fons de núvols.

Així, veiem que el retoc és tant una ajuda, com molts altres, l'ús del que pot o podrà acceptar o rebutjar. Fins i tot l'estètica fanàtics no han de tenir res en contra de retoc, si no es destina a la perversió directa de la naturalesa de la instantània. Contra aquest últim sens dubte ha de protestar per la prevalença de retoc, expressada en embellir, donant a la "joventut", "una mirada tendra", etc Que tal arbitrarietat, que es justifiquen únicament pel desig del fotògraf per fer diners. Per satisfer les necessitats del públic culte, recolzant-se en la seva vanitat, la seva incapacitat per corregir la sentència, el fotògraf produït tota una sèrie de retrats amb cintures estretes i els funcionaris corruptes, exhortant el públic a la seva semblança amb l'original. He conegut a molts fotògrafs que estan convençuts que aquests fons i és atraure el públic.

Però just culpar tot això alguns fotògrafs? .. No poseu a la part inferior d'aquest mal, la manca de cultura del nostre públic, la seva mesquinesa, la promiscuïtat, la seva propensió a la teatralitat i la falta de veracitat? I aquí és el que proporciona els beneficis del joc especulatiu sobre les deficiències de la població, proporciona als fotògrafs amb tota la riquesa de la seva força econòmica.

I l'abús no acaba retoc termini no desenvolupar el gust del públic. Només quan la societat rebutja aquest retoc de producte - aquest últim, aquesta perd el seu valor especulatiu.

L'article, que vostè acaba de conèixer, el lector, és una imatge fidel, imparcial i objectiva dels fotògrafs en el retoc.

En repetides ocasions he parlat en imprimir un enemic declarat dels retocs, les perles que veiem en cada retrat d'ell. els professionals de diaris i horaris, i es declara francament, no prendre la ploma de nou, si no fos per una cosa ... Em permeto parlar en defensa de la retocar original, a parlar amb valentia a la seva falta de respecte ... Retoc és una inevitable (fins ara!) Evil ... Mal, de la qual era. professionals no estan disposats o són capaços d'escapar, i que es porta a terme únicament per les empreses industrials i de fotografia, que va entelar el gust de inculte, estúpid públic *, que persegueixen els seus objectius personals. Gg. Professionals, la presentació com depravat gustos de l'audiència, es veuen obligats a passar sota la bandera d'any. retocador substancialment causa de la seva dependència dels ciutadans i és "la mà problemes no tan gran" - per a nosaltres, els professionals, de braç llarg que el desestimi. Però quan diem que un retoc s'ha de subordinar aficionats, quan va envair el valor artístic dels aficionats, ha publicat una foto de la foscor de les embarcacions en un pedestal, banyat pels raigs brillants de l'art, quan la divisió s'eleva a un dogma , llavors ... Perdoni'm, he de dir, vull cridar, corro el risc de trencar les seves cordes vocals, només per silenciar el retoc d'oferta, on viu la llibertat i la manca de diners depenent de pancartes on es porta sempre el gran art, on la recerca de la veritat artística, que era bella necessitat de l'ànima, la ment i el talent. Vostès, senyors. els amants, que està lliure dels representants de la fotografia artística ... Vostè em ensenyen que l'èxit dels equips de fotografia se li va donar a les mans de tots per lluitar contra les aspiracions falses de retoc. Al seu servei les plaques ortocromàtiques a la seva disposició els resultats de les expressions racionals, deliberada, la distorsió del so que vostè és un hàbil pavellons o en l'interior, estan garantits cent noranta vegades per obtenir un perfecte negatiu, suau i detallat ... Per què retoc? Per distorsionar la veritat? Per transformar el que has fet? Al seu gust sotmetre al seu gust, de manera impersonal, les seves intencions i els sotmeten a ella - deshumanitzar a la personalitat - la intenció? .. Ordre impersonal, que ell, retoc, no tinc, i - vostè ha vist, i probablement estudiat ... Per què, en nom de les quals és la violència contra les intencions del fotògraf? Què - artista més retocador d'un fotògraf? Això, per descomptat, passa, però d'aquestes fotografies i imatges que no val la pena esmentar, i si les "imatges" del fotògraf és molt dolent - donar negatius retoc ... Des del costat artístic, que no tenen res a guanyar, però amb el comercial - es justifica la sol.licitud del client poc exigent ... Però imagino que això és molt mal fotògraf millorat, funciona millor i millor, i aconsegueix, finalment, els resultats veritablement artístic ... Què queda per fer és retoc? Punts de segellat? I retoc d'aquesta manera seguirà sent anomenat "art" sota l'autoritat d'una llei? .. I si és així retocador i no fer res, el que, em diuen, representa el "art" retocador, on l'art fotogràfic està a una alçada adequada? .. No digui, de totes maneres - em conec ... i aquí és la meva conclusió: un retocador bo com hlem necessària com l'aire, on no hi ha bones fotos, però amb un bon resultat i caldrà com a garantia de la compensació pel treball del ruble, és a dir, un professional, però, basant-se en la força de progrés, no es priven de l'esperança, que aquesta resolució de la qüestió només un "temporal" ... La participació de la retocador per un aficionat, on el "ruble" és el desig contrari, no van a la parròquia, i la taxa de flux, aquest fet deixa de ser una necessitat inevitable, i li dóna un amant de la llibertat que ha de ser, tenint en compte només els resultats artístics.

M'equivoco si dic que el "art", la fotografia i l'art, el resultat del retoc i s'ha de tractar com electricitat positiva i negativa, llavors hi ha sempre es repelen entre si, per fugir d'un a un altre? No són compatibles, i simplement em sembla que l'examen es dedica retocar algun lloc lluny de tot el vivent, actiu, artística, que sota la influència de la creativitat humana té el seu esperit en l'esfera de l'art i humor, i posant de retoc, en millor dels casos, la disposició de les embarcacions addicionals a l'activitat artesanal de fotografia.

Un cop feta aquesta conclusió, que pogués acabar, però he deixat d'expressar més fe en el passat, he deixat a la reserva ... Saber "amateur" retocar - pecat .. S'ha d'ensenyar al contrari, per ensenyar com i què fer per evitar els retocs. Això, en primer lloc, s'han d'assenyalar a l'atenció de la societat fotogràfica, amb els mitjans i l'oportunitat de distribuir entre els seus membres un veritables principis fotogràfica. I la majoria dels membres de les societats tan gran que és raonable rukovoditelstvo rebut amb alegria i els braços oberts, i els que estan satisfets amb la feina, no trucar a la vida, i davant l'estancament de llapis i pinzell retocador - Déu et salve, a ells ... La pèrdua d'un petit ...
-
* Això és una mica brusc i no del tot en relació amb l'audiència amb respecte adjectiu no em pertany. Fritz Löschner en el seu llibre "Die Bildniß-Photographie" dóna la següent definició de la seva Divisió de retoc: "Die Süden der Retouche. Torheit des Publicums" (stran. 21-I).

N.S.
Krotkov


¿N'és gran era l'odi dels aficionats als professionals (artesans) en els dies quan la imatge només uns pocs anys, com finalment va conquerir el dret de ser anomenat art!
Ara, per contra, molts professionals ansiosament als ambiciosos d'aficionats, armats de plaques de vidre ja no ortocromàtiques amb una recepta per al desenvolupament en un rodinala barreja i la hidroquinona. No obstant això, ni l'article ni krotkovsky al seu comentari dels últims cent tres anys gairebé perd rellevància. No obstant això, pel fet que "Tradició campanya per al fotògraf, amb una simplificació i distribució d'equips de foto a punt de morir lluny, a l'esquerra, llevat que en alguns països africans, en part, als Estats Units i potser en Corea del Nord - ara el text en les nostres condicions aplicables al que s'anomena "Moonlighting. Photoshop retoc substitueix ... i els gustos del públic, per desgràcia, si ha canviat, només per el pitjor (i els fotògrafs avui en dia són molt menys sòlid de pressa de la capital).

En conclusió - tractar de formular la idea que jo estava rosegant un moment determinat.
Suposant de Niepce (1826), els primers cinquanta anys de la seva existència, el quadre general estava lluitant fins i tot per un resultat (i va guanyar). Els propers trenta - per a l'estabilitat del resultat i el dret de ser anomenat art (i també va guanyar). El medi proper segle passat sota el signe d'allò més proper possible a la imatge representada per la seva realitat (dipositats a la "excel.lent"), i des de 1959 fins al dia d'avui vivim sota l'estrella de la velocitat d'obtenció de resultats de qualitat universalment amb un mínim de totes les despeses.
Els últims articles tsifrozerkalnye nous (que cinc anys més tard es convertiria en comú), ha demostrat la disponibilitat i la possibilitat de les coses, sembla poc probable - gairebé sense periodistes fins i tot els somnis de fa deu anys va somiar amb trets en una cambra fosca amb les mans sense flash zoom i obtenir resultats immediats, en condicions de propagació brillant, i el més important - està comprès en aquesta uniformement al llarg de cinc minuts.

No obstant això, encara segueix sent un mig segle, almenys una mica de la imatge, o que finalment es converteix en una bogeria rar i car, tornant ideològicament el 1858? No obstant això, aquest gir dels esdeveniments amb la no-posició de consum sembla ser la millor ...

 

un llibre antic

 
Enllaços
 
 
Tots els drets reservats! Copyright 2004-2011 © FOXCAT Retoc Fotogràfic Digital Professional